Tobiasova Avantasia láme rekordy!

Hudební projekt Tobiase Sammeta Avantasia se dočkal nečekaného úspěchu – nová deska The Mystery of Time láme rekordy v historii tohoto výjimečného uskupení excelentních hudebníků. Stačí jen dodat, že za první týden prodeje čísla dvojnásobně překročila prodej jakékoli předešlé desky Avantasie! Navíc prorazila i do první desítky v Anglii, Finsku a Švédsku, což se staké nikdy předtím nepodařilo.

avantasia-the-mystery-of-time-12x12cmTobias i jeho kolegové jásají nadšením a připravují se na ohromné koncertní turné, které desku podpoří a Tobis slibuje skutečně bombastickou šou, která bude mít 3 hodiny! Hosty na koncertech budou Michael Kiske, Bob Catley, Eric Martin, Ronnie Atkins, Amanda Somerville, Thomas Rettke a Olli Hartmann.
Samozřejmě všude 3 hodiny odehrát leze, takže Tobias uvedl, že pro festivaly má Avantasia vyhrazenou pouze hodinu a půl. Ovšem vzhledem k tomu, že jsou Edguy a i Avantasia v Čechách oblíbení a Avantasia přijala pozvání na náš největší rockový festival Masters of Rock ve Vizovicích, mohou se čeští návštěvníci této akce těšit na exkluzivní prodlouženou verzi vystoupení!
Takže 14. 7. 2013 MOR ve Vizovicích!

 

Rubriky